BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 28, 2009

study.melampau

6 keREpek..


gile r aku study xleh blah sampai pukol 3 4 5 pagi
mana x study melampau
soalan pon melampau
da cam xtercapai dek akal!!
GILE r exam ESE242 tadi...
mmg possibility nk repeat tu macam besar je
macam terbukak luas je peluang nk repeat
gile babeng la...
tah r
blurr...
2 soalan meh aku tggal!!ya ALLAH...matila aku
Cik Rozan..tlgla..bagi saye lepas pon xpe..
plish!!!

Friday, April 24, 2009

final!!

0 keREpek..

skrg aku sedang menduduki exam final...
aku da pon lepas 2 paper n alahmdulillah..
leh la buat...

21 APRIL 2009
EEE231
CIRCUIT 2
done!

22 APRIL 2009
ECM 241
COMMUNICATION ENGINEERING
done!!dengan jayanyer!!

27 APRIL 2009
ECE 246
C PROGRAMMING
lom ag...hari isnin nanti

28 APRIL 2009
ESE 242
LINEAR SYSTEM
lom jugak...selasa..

2 MEI 2009
MAT 235
CALCULUS 2
last paper
(hari yg ditunggu2)
hehehe....

total paper=5
pastu yahoo!!!setle masalah negara...

Ya Allah..permudahkanlah aku untuk menjawab peperiksaan ni..
bukakanla pintu hatiku dan permudahkan lah segala urusan ku..
tiada siapa lagi yg dapat menolong ku selain kau
aku sedang berusaha dan aku mahukan keredhaan darimu Ya Allah..
berikanlah ku kekuatan dan tabahkan lah hatiku ini dalam menempuh sebarang dugaan
kerana ku tahu setiap dugaan itu adalah ujianmu kepadaku
untuk melihat aku bergantung padamu atau org lain
sesungguhnya kaulah satu2nya tempat ku bergantung
dan meminta tolong
amin~

Thursday, April 23, 2009

mp4 aku hilang...

1 keREpek..

mana la pegi mp4 kesayangan aku..
da la mana2 aku pegi mesti ade benda alah tu...
cedey aku..
hilang masa mpg hotel aritu...
tah...aku pon lalai sangat....
sedey aku...
da la kaler pink...
wu~~

Friday, April 10, 2009

mak...hepi bufday..

1 keREpek..

huhu....tgah jamming sedap2..tetibe..
ade satu panggilan yg jarang aku terima
dr satu num maxis yg bermula dengan 017 ni
hahaha...mak aku...mentang2 kol free..
lama2 la sket die gayot ngan aku
aku da wish hepi bufday kat mak aku pukol 0001 bertarikh 10 april ok
da 39 da umo mak aku...
huhu.....
mak aku tepon
bukan nk menyedapkan ati aku
menyakitkan ati aku..
bengang gak..adik2 aku dapat baju...
ai aku leh xdapat..mana aci...
huh....
xpe..balik cuti ni aku minx la hak aku...hehe
lama da x balik umah dop..
yela cuti study week..lagi seminggu kot nak peksa...
kekeke...
ape2 pon aku nk ucapkan tme kasih kpd dak2 band aku
yg sudi menggendang gendongkan
lagu hepi bufday kat mak aku
thanks guys...
huhu...mak hepi bufday ye..
hadiah tunggu along dapat keje cecah 4 angka yg bermula ngan number 3..haha

Tuesday, April 7, 2009

aku di'tagged' ayie mucuk!!

2 keREpek..
tagged by ayie sukaduka lalala..

1. Do you think you're hot?
yup!!too hot ok..too hot!!!ahakz...

2.Upload a favorite picture of you:

serabot!!
3. Give three reason why you like that picture:
i) tah...sebab simple je kot!!..(wonder..??)
ii) tah..ade owg kate comel lote...kekeke...
iii) ini je pon pic yg ade..wakaka....
4. When was the last time you eat pizza?
last time ek..jap katne ek...owh!!!aj blanje aku makan kat pizza hut jusco..
baru je lagi...around 20th-28th of march la..xingat bpe hb..tp..da fortnight jugakla...
5. The last song you listen?
matahariku-agnes monica..mlm tadi time tgh jamming..
6. What are you doing right now besides this?
melihat pen-drive kingmax 4G aku dihuni oleh 334 virus
argh!!banyak benda da hilang!!
7. What name you prefer besides yours?
-dora
-che-che
8. People to tag:
-moccame(laki aku)
-mimie
-ajie-roxx
-zaza_the-dore
-nely_lyana
9. Who is number one?
-laki aku da...~
10. Number three is having relationship with?
apip...keke
11. Something about number five?
senior kat uitm aku da..
da blah da pon..hehe
12. Who is number two?
-dak uitm aku
-gf membe aku
heheh
13. What do u think about number four?
nothing..sebab aku xpenah jumpe die
keke...jumpe kat blog je pon..hehehe
tp aku taw die dak uitm
TAG KEDUA PLAK!!
1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
kaler biru..
2. Apakah kamu termasuk orang yang suka shoping?
yep..sangat2!!!aku gile shopping kot..
3. Apakah kamu percaya love at first sight?
tahle...mana2pon leh bercinta..kat ceruk mana pon
if da suke..sampai ke 10oth sight pon jadi
4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
study dowh..petang ni test ecm 241!!
5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
gelabah.takut.tp cool...
6. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
2nd of may 1989
(nk dekat ni...heheh..paham2la ek..)
las paper final plak tuh..yahoo!!
7. Bila saat terindah dlm hidupmu?
time pegi pjkn kat kuala kangsar
dinobatkan peserta wanita terbaik kot...
heheh..
8. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
tahla..da lama xkena marah..anak yg baik kot..kekeke
9. Bila kamu akan married?
bila da abis blaja n ekonomi aku sndr da stabil..
n bila laki aku ade duit yg cukup untuk sara aku..
10. Ni lari dr soalan kay...sape kamu nk tag?
-mocca jugak
-ijaxija
-shiken
-zaza the dore
-crazy addy

Wednesday, April 1, 2009

kena.marah.dengan.lecturer

2 keREpek..

wa....cedey aku...
tau x..td masa kelas mat235..aku kena marah
sebab aku da hlgkan soalan assgnment yg die bg
da la ari jumaat ni kena anta
takot aku...
Cik Agus dengan muke bengang cakap kat aku
"hish awk ni camane leh hilang!!da la pegi duduk!!"
pastu die bg aku soalan yg lain..
nk xnk kena la mhadap die
kalo x assgnment pe aku nk buat
kang xpasl2 aku dapat markah free "0"
ish tanak aku
da la aku salu ponteng klas tu
huhu....final pon nk dekat takotnyer..

aku.terkena

0 keREpek..

korg tau ke ape yg melanda aku?
aku tlah di'anjing'kan ole AJ...dengan APRIL FOOL die..
tahik tol AJ...
malam tu aku tgh jamming dengan azie..n dak2 band yg lain
tbe2..aku tergerak ati nk tanya..
bile test ESE242...aku pon tanyala AJ
tp aku da tanya dr petang lagi..
pukul 11 mlm baru die balas..
tbe2 mesej die tertulis
"test esok pagi waktu kelas"
ha!!!!!!!!!!!!!!!!
terkejot gle babeng aku..
naseb baik aku bawak note ESE tu...
aku pon bacala..tp aku tanya la lagi AJ
n at the same time aku sumpah seranah die..
knp xbgtau aku..salunye die pandai bgtau aku nk2 pasal test2 ni
aku marahla die
pastu dengan selambenyer die jawab
"sowi ila,aku xbals msg ko sebab aku tumpu pd study aku dr ptg td"
mmg ko anjing la aj..ntah pape lagi la aku maki die masa tuh
mcm2 aku cakap
lupe membe la..nk pandai sorg2la
da la aku xbaca pape
xpaham lak tu
sakitnye ati aku
aku juz pk..camane nk buat toyol je masa tuh
sebab pk masa da xde kot
pastu satu mesej yg paling anjing aku terima
"ila,April fool!!!"
babi kan??
lu kena beb!!!
hampeh ko AJ...

p/s: aku pon membals dendam aku pada yg lain..haha