BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 7, 2009

aku di'tagged' ayie mucuk!!

tagged by ayie sukaduka lalala..

1. Do you think you're hot?
yup!!too hot ok..too hot!!!ahakz...

2.Upload a favorite picture of you:

serabot!!
3. Give three reason why you like that picture:
i) tah...sebab simple je kot!!..(wonder..??)
ii) tah..ade owg kate comel lote...kekeke...
iii) ini je pon pic yg ade..wakaka....
4. When was the last time you eat pizza?
last time ek..jap katne ek...owh!!!aj blanje aku makan kat pizza hut jusco..
baru je lagi...around 20th-28th of march la..xingat bpe hb..tp..da fortnight jugakla...
5. The last song you listen?
matahariku-agnes monica..mlm tadi time tgh jamming..
6. What are you doing right now besides this?
melihat pen-drive kingmax 4G aku dihuni oleh 334 virus
argh!!banyak benda da hilang!!
7. What name you prefer besides yours?
-dora
-che-che
8. People to tag:
-moccame(laki aku)
-mimie
-ajie-roxx
-zaza_the-dore
-nely_lyana
9. Who is number one?
-laki aku da...~
10. Number three is having relationship with?
apip...keke
11. Something about number five?
senior kat uitm aku da..
da blah da pon..hehe
12. Who is number two?
-dak uitm aku
-gf membe aku
heheh
13. What do u think about number four?
nothing..sebab aku xpenah jumpe die
keke...jumpe kat blog je pon..hehehe
tp aku taw die dak uitm
TAG KEDUA PLAK!!
1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
kaler biru..
2. Apakah kamu termasuk orang yang suka shoping?
yep..sangat2!!!aku gile shopping kot..
3. Apakah kamu percaya love at first sight?
tahle...mana2pon leh bercinta..kat ceruk mana pon
if da suke..sampai ke 10oth sight pon jadi
4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
study dowh..petang ni test ecm 241!!
5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
gelabah.takut.tp cool...
6. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
2nd of may 1989
(nk dekat ni...heheh..paham2la ek..)
las paper final plak tuh..yahoo!!
7. Bila saat terindah dlm hidupmu?
time pegi pjkn kat kuala kangsar
dinobatkan peserta wanita terbaik kot...
heheh..
8. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
tahla..da lama xkena marah..anak yg baik kot..kekeke
9. Bila kamu akan married?
bila da abis blaja n ekonomi aku sndr da stabil..
n bila laki aku ade duit yg cukup untuk sara aku..
10. Ni lari dr soalan kay...sape kamu nk tag?
-mocca jugak
-ijaxija
-shiken
-zaza the dore
-crazy addy

2 comments:

AkuAyie said...

mekashih kerana jawab tag aku ngeee~, skrg gi page aku kutip award. Haha...

ayie<--ngah tahan addicted ngn blog

::NelyLeyana:: said...

btol ke 2 nme kak???
wah mcm x cye kne tag kat blog nie...