BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 3, 2009

no.more.aku.die


assalamualaikum...
jika kamu yg bernama a***..membaca blog ni...
sowi to say...maybe xmampu luah pada kamu..
but..owg juz nak kamu sedar n nk kamu berpijak di bumi yg nyata...
sebelum owg memulakan langkah..
owg nk minx maag ke kamu atas ape yg owg cakap kan ni..
up 2 u la..nk cakp ape...

+++++++++++++++++++++++++++++++

well......makin lama owg makin terase tawar ati ngan kamu..
ini adelah hakikat yg sebenarnye dan ternyata kamu pun mungkin tersedar akan keadaan ini..
jadi sebagai kata pendeknye...
owg da xboleh bersama kamu lagi...
cukupla sebulan lebih owg terseksa dengan kamu..
kamu kena sedar..kamu lelaki...
kamu yg akan lead family..
tggungjawab laki ni berat..
n u should know what supposed to do dalam ape jua keadaan...
kamu lelaki....xmalu ke jd pisau cukur pada kaum hawa...
kiter kalau bukn org senang..buat cara bukan senang...
jgn berlagak semata2 kamu pakai kereta..
tp minyak pakai duit org lain...
ye..maybe ramai yg payung kamu..
tp sampai bile org2 tu nk payung kamu..
xmalu ke..kamu xmalu ke????
kamu sayang sangat kat adik angkat kamu n kakak angkat kamu
n kalau ikutkan sebenarnye xde ape2 sebarang hubungan muhrim ngan kamu
tp mak bapak kamu...
kamu tau nk melawan n xnk hormat diorg...
sape sebanrnye keluarga kamu...
syurga kamu kat adik beradik angkat kamu tu ke???
tolongla beringat...
duit diorg xkan bole bawak kamu ke masa depan kamu...
ade duit je abis..
ntah ke mana
owg xtau kamu da jual hp sony ericsson kamu..
tp owg peduli ape...
tu la balasan pade org yg xreti bersyukur macam kamu....
owg tau kamu ade berhutang dengan org..kamu xmalu ke...
owg nasihatkan kamu..kamu crla kje...
n owg nak nasihatkan kamu...
jgnla bercinta kalau xde duit...
tu je..
owg bukan mata duitan...
tp kamu nilai la dr sendr setelah ape yg owg penah tolong kamu
walau pon tolong tu xsebesar mana tp kamu ingatla
n ape yg owg nk cakap kat sini..
owg da xleh go on dgn kamu lagi...
sampai di sini je hubungan kiter...
maap atas salah n silap owg pada kamu...

++++++++++++++++++++++++++++

kamu jagala dr kamu baik2...
kamu blaja la rajin2...
jgn salu ponteng kelas...
maybe kiter leh kawan je...
sampai di sini je drpada owg...

======

assalamualaikum...

(org harap hutang owg kamu bayarla...n hutang2 kamu dengan yg lain...)



2 comments:

izza . lost . her . screw said...

oit ila!!
huhu~~~
u made up ur mind already,
xpe ila..
ak bkn nk meng api2 kan ko..
tp ko deserve better la kan.
yang ni anggap jela xde jodoh.
lagi pon, kalo ko go on,
xmerane skang, nt merana d kemudian ari..
ak xsanggup nk tgk.

kpd yg berkenaan, insaflah.
(igtan kpd diri ak jugeee)))
weee~~

M.O.C.C.A said...

dush dush dush....
agak2 otai gak la awek aku ni...
tp peyapaian yg sopan n santun mcm 1st time aku knal die...

ur back