BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 4, 2009

aku xnk ingat die da...

ehm...
aku nk lupekan kisah yg lama...
just let bygone beb bygone...
past is past..
thats all..
lepak laman siswa..
bukan nk blaja..
besama aj yg bodo shengal...
ezul yg seangkatan bersama aj..
shikien yg tdo di sebelah aku..
masing2 bosan..
same2 wat lawak bodo..
da la xpegi kelas tutorial math cik agus..
sori..
aj yg setan hasut jgn pegi..
aku plak xtahan godaan tu...
huhu...
pukol 4 nanti aku pegila kelas circuit 2...
ehm..
sementara mase yg still ade time lagi..
aku teringat pada panggilan telepon semalm..
heheh...
(kamu yg kol semlam ye tak reti2 ke nk follow blog aku neh)..
hm...
bukan ape..terkejot mendengar cerite kamu smalam..
em..knape die stil macamtu..
xsedar2 lagike..
usia pon da makin meningkat...
ntahla...
tipula kalau cakap xsayang...
tp ape bole buat..
perlu ke aku stil mengharap lagi dengan die..
dulu ye aku jatuh pada kata2 die..
yg manis..penuh dengan janji2..
tp tahla...cukupla..bukan skali..bukan2 kali..bukan kali ketiga juga..
ntah...terlalu berkali2...
biarla..harap kau cepat sedar..
dan kembali pada dunia sebenar..
harap2 cepat2la abg kembali pda dunia hakiki yg mmg xkan lama ni..
da la...cukop sampai sini coretan mengenai die..



p/s : kalau pempuan tu tepon aku..
macam2 da aku cakap...
satu pekataan je untuk kau BETIANA SIALAN(yg tepon kamu tu)...
FUCK OFF!!

1 comment:

ANISSlolita said...

mari kita jadik kekuatan utk diri masing2
u jadik kekuatan i
and i jadik kekuatan u
jom kite tubuhkan club anti mamat2 GS(gler seks) sedunia
hahahaha =p